5 måder at vælge en BMX cykel på

baby oil fra med 24
Denne blog er sponsoreret af Parfumer og Bio Oil fra med24.dk

Der er flere måder at vælge den rigtige BMX cykel for dig. Hvad jeg vil diskutere, har er de top fem.

1. BMX Cross

Cykel motocross, også kendt som BMX, blev oprindeligt udviklet til at involverede cykler på en grusvej. BMX cykler er velkendte motorcykel parodiere og har været i cykling branchen i over 40 år. Nylige fremskridt inden for cykling teknologi har banet vejen for stærkere og mere robuste BMX rammer, der er tilladt for mere alsidighed. De er almindeligt featured på sportsbegivenheder, hvor folk rent faktisk kan se luftfotos udstillinger, tricks og stunts, der stopper eller tryllebinde sit publikum. Du er nødt til at købe en cykel afhængigt af hvordan og hvor du vil ride din motorcykel.

2. Vælge det rigtige stel.

BMX cykler var de oprindelige made ​​- for-the- snavs racercykler. De er bygget til fart dermed knobby dæk, der i høj grad forbedrer trækkraft. Andre træk ved snavs cykler omfatter baghånd lineære pull bremser, 36 talte, 20 tommer hjul og opretstående cykelstyr. De fleste BMX cykel rammer er fremstillet af stål eller aluminium. BMX cyklestel, der er lavet af stål er billigere, men vejer mere. På den anden side, et aluminium BMX stel eller ramme er mere let, men dyrere. Der er stel, der er “mini ” nok til at passe børnene i alderen fire og seks, mens der er også junior BMX cykel rammer, der er lidt større og anbefales til otte -til- ni ryttere. Ekspert BMX stel er for ældre børn og PRO BMX frames rumme cyklister, der er ældre.

3. Stunts med freestyle BMX

Freestyle BMX frames er tungere og Feature endda træde til ridning på fortovet eller indendørs. Dette er stort set den BMX cykel rammen af ​​valg for folk, der hellere vil udføre tricks i luften og stunts end gå væddeløb på grusvej.

4. Hop og luft acrobatik

Hvis du ønsker at vide, hvad luftbårne betyder, så er du nødt til at købe en skidt jumper BMX frames. Disse typer har 48 talte hjul og knobby dæk, som tillader en bæredygtig form, hold, mens springning. Den BMX ramme og aksler, der anvendes i Dig bestemt type BMX cykel er mere robuste end klassiske dem.

5. Glem ikke dit tilbehør

Af indlysende grunde, vil du ikke få lov til at ride din cykel, medmindre du har de nødvendige tilbehør som albue -og knæbeskyttere, ridning handsker og en hjelm. Disse er ting, der er must-haves, som du ikke bør risikere dit liv, fordi du ikke kan returnere det så. For at undgå at få deklasserede BMX frames, skal du købe din cykel rammer, redskaber og udstyr på certificerede cykel butikker. For at spare mere, kan du vente til slutningen af året, og købe en BMX dengang.

Reklame: Hvorfor bruge Bio Oil? Bio Oil er et natur produkt som plejer huden, hjælper mod tør hud, fjerner ar og holder huden sund. Bio Oil kan bruges af alle og indeholder ingen kunstige kemikalier eller tilsætningsstoffer. Ønsker du mere information om bio oil eller helse produkter kan du finde alt her på www.med24.dk/hudpleje/

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.