At vælge den rigtige cykel

At vælge den rigtige cykel, der passer til dine behov og livsstil er meget vigtigt, hvis du planlægger at bruge nogen tid på alle på cyklen. Alt for mange mennesker hovedet ud til deres lokale discountbutik og pickup billigste cykel, de kan finde, og så undrer de bare ikke kan lide ridning. Hvis de havde købt en cykel, der var perfekt til deres behov, ville cykel ridning være sjovt, ikke ondt og cyklen vil være nyttig for mange år fremover. At vælge den forkerte cykel vil betyde, at det sidder i din garage, og kan blive trukket ud en gang om året, og så til sidst bliver solgt til din garage salg.

Når du begynder shopping for en cykel, tage råd, at du lærer fra fagfolk samt gode råd, som du finder på internettet. I dagens vanskelige økonomi, er det vigtigt at bruge dine penge fornuftigt, så forskning er nøglen til at finde den rigtige cykel. Beslut først, hvor du kommer til at kører på cyklen. Hvis det er på ujævnt terræn, vælge en mountain bike, men for at køre kun på fortovet, en vej cykel får. Når du har besluttet på den type cykel, så sørg for at vælge den rigtige størrelse. Dette er et afgørende skridt og vil betyde forskellen mellem komfortable ridning og være i smerte, mens ridning.

For dimensionering, komme på cyklen og mens stående, overrøret af cyklen skal være omkring 1-2 tommer fra din skridtet. Må ikke beslutte baseret på, hvor sædet er så det kan justeres. For kvinder cykler, der ikke har et lige overrør, sidde på sædet, og juster det, så benet er næsten helt ud når de er på bunden af ​​pedalen. Du vil have en meget lille bøje i knæet. Alt for mange mennesker tror, ​​at de bør være i stand til at sidde på sædet og få deres fødder på jorden. Det er simpelthen ikke sandt. Se mere her på siden

Nu skal du beslutte, om dit budget og hvilken type materiale, du ønsker cyklen skal foretages fra. Cykler kan købes med en række forskellige typer af metaller fra stål og aluminium til mere avancerede metaller som kulfiber og titanium, hvor sidstnævnte er dyrere. For amatør ryttere, er mindre dyre metaller fint, men for de mere seriøs omkring sporten, mere bruger og købe en cykel lavet af lettere og stærkere materialer.

Det vigtigste når man vælger cykel er prisen, skal du blot bruge din cykel til at køre til bageren hver morgen som ligger 2 km væk er det måske spild at bruge mere end 2.000 kroner på en cykel. Dyrker du derimod cykel sport, Triathlon eller bare elsker at bruge flere timer om dagen ude på din cykel er det vigtigt at du køber en i god kvalitet som passer til din sport. En sådan professionel cykel kan nemt kost 20-30.000 kroner så inden man kaster sig ud i det og køber en cykel i den prisklasse skal man virkelig vide hvad man gerne vil. Evt. kan man vælge at finde en sponsor som kan betale en del af cyklen, dette kræver dog ofte at man stiller op i flere konkurrencer hvert år så din sponsor bliver viser til så mange mennesker som muligt. Jo bedre du er og jo mere du deltager i, jo nemmere vil det være at finde en sponsor. F.eks. blev jeg sidste år sponsoreret af Targit business intelligece systems (BI systems), som sælger avancerede business intelligence systemer til både større virksomheder.

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.