Bruger du kostilskud til din træning

Der er efterhånden rigtig mange mennesker, der er begyndt at træne. Og mange af dem er samtidig begyndt at benytte sig af kosttilskud, som et tilskud til deres normale kost. Det gør man normalt af den simple grund, at man får nogle ekstra ting i sine tilskud, som man måske ikke får i sin normale kost. Det kan eksempelvis være tillokkende at benytte sig af proteinpulver, som bare er en form for kosttilskud, hvis man ikke føler, at man får nok med proteiner i sin kost til daglig. Det er grunden til, at man måske vil have et tilskud til sin kost, så man kommer op på den rette mængde.
Kosttilskud og proteinpulver

Men er det egentlig nødvendigt for alle dem, der benytter sig af kosttilskud? Har de overhovedet brug for det? Det er der rigtig mange eksperter, som har udtalt om, og en af dem er jeg ganske enig med. Hun har udtalt sig om proteinpulver, og jeg synes personligt, at hun rammer hovedet på sømmet. For vi danskere får i forvejen utroligt mange proteiner i vores kost til daglig, og derfor er der slet ingen grund til, at vi tilfører ekstra protein til os selv, da vi ikke behøver at få ekstra.

Og hvad er det så for en kost, som indeholder alt det her protein, som vi i forvejen spiser? Jo, det er for eksempel kød. Og vi spiser jo kød hele tiden, hver eneste dag. Der går næsten ikke en dag, hvor en almindelig dansker ikke spiser kød. Selvfølgelig, hvis du er vegetar, så er du måske i mangel på proteiner. Men som en normal dansker, der har en gennemsnitlig kost, så mangler du ikke nogen proteiner, og hvis du kan identificere dig med det, så er du ikke en af dem, som behøver at benytte dig af eksempelvis proteinpulver.

Men proteinpulver er bare et af de mange kosttilskud, som der bliver langet over disken hver eneste dag. Der bliver brugt flere millioner af kroner på kosttilskud hver eneste år, og det er altså bare herhjemme i Danmark. Men prøv at tænk over, hvor mange penge der egentlig kunne være sparret, hvis alle de personer, som ikke har behov for at benytte sig af det, stoppede med at købe det. De ville kunne spare så ufattelig mange penge hvert eneste år, som de kunne bruge til så mange andre ting. Rejse, tøj, gaver eller hvad man nu lige kunne have lyst til.

Jeg vil i hvert fald anbefale dig at tjekke op på, om du overhovedet har brug for kosttilskud. Har du ikke det, så er det jo utrolig dumt at gå ud og bruge mange penge på det hver eneste måned. Så gem i stedet pengene, og brug det på noget, som vil gavne dig. Det kunne være, at du i stedet for kosttilskud, måske kunne købe lidt sjovere kost, som kunne gøre maden lidt mere spændende for dig og din familie. Det ville dine børn og din kæreste i hvert fald sætte pris på, og du ville også selv blive glad for det.

Kilder:
http://www.billigprotein.net

This entry was posted in Diverse and tagged , , , . Bookmark the permalink.