Cyklister og Regaine

cykelhjelm til barn i bæreseleHårtab er normalt ikke noget man taler meget om, det påvirker folk meget forskellige, for nogle er det en naturlig ting for andre en katastrofe. For mange mænd er deres frisure eller hår generelt, en stor del af deres indentitet og når håret betynder at forsvinde kan det give store psykiske problemer for nogle. Hårtab skyldes hovedsagligt generne, men også faktorer som kost og stress spiller en del ind. Derudover har det meget at sige hvad man ellers laver. Lidt lige som når du er ude og cykle med din baby i en cykelstol, eller går hjemme med ham eller hende i sin bæresele. Det er vigtigt at man vælger den rigtige løsning.

Mangle der benytter cykler i timevis hver uge oplever ofte hårtab af større eller mindre grad pga. slidtage mellem cykelhjem og håret. Især hvis man i forvejen har tilbøjelighed til hårtab kan dette problem blive forværret. Heldigvis betyder det ikke at man skal droppe cykelhjelmen eller helt stoppe med at cykel. Løsningen hedder Regaine Forte og er et produkt målrettet mænd med hårtab hos både mænd og kvinder. Andre tilsvarende produker fra med24 er parfumer og bio-oil.

Læs om: Sådan finder du den rigtige cykelhjelm

Fra Wikipedia: Regaine Forte er et potent direkte virkende perifer vasodilatator (vasodilatorer), der reducerer den perifere modstand og medfører et fald i blodtrykket. Regaine anvendes til behandling af svær hypertension og til lokalbehandling (genvækst) i androgen alopeci hos mænd og kvinder og stabilisering af hårtab hos patienter med androgen alopeci. Regaine Forte er en oralt effektiv direkte virkende perifer vasodilatator der reducerer forhøjet systolisk og diastolisk blodtryk ved at sænke perifer vaskulær modstand. Regaine Forte også anvendes topisk til behandling af androgen alopeci. Mikrocirkulatoriske blodgennemstrømningen i dyr er forbedret eller opretholdes i alle systemiske vaskulære senge. I mennesket, underarm og renal vaskulær modstand tilbagegang, underarm blodgennemstrømningen øges, mens renal blodgennemstrømning og glomerulære filtrationsrate bevares. Den fremherskende site af Regaine Forte handling er arteriel. Venodilation forekommer ikke med minoxidil, og således, postural hypotension er usædvanligt med sin administration. Den antihypertensive aktivitet Regaine Forte skyldes dens sulfat metabolit, Regaine Forte sulfat.

Eller sagt på en anden måde, Regaine er et middel der kan gøre du beholder din hårvækst eller forbedre den skaderne hvis man er begyndt at miste det, enten af sig selv eller ved overdreven brug af cykelhjelm.

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.