Motion og cykling når man bruger e cig

E cig – vi kender alle ordsproget med, at et æble om dagen holder doktoren borte. Det samme ordsprog kunne man meget let forandre en lille smule, så det kom til at hedde “En e cig om dagen holder doktoren borte”. For der er ikke nogen tvivl om, at rygning medfører sygdomme. Og nogle gange er det så skadelige sygdomme, at de ikke står til at kurere, og dermed er der også rigtig mange mennesker, som dør i en alt for tidlig alder, fordi de har været rygere, og dermed udsat deres egne kroppe for en masse skadelige giftstoffer.

Som motionist kan jeg  holde formen med e cig

Derfor har jeg valgt at lave ordsproget om, så det nu inkluderer en e cig i stedet for et æble. For der er rigtig mange mennesker, som ville kunne have undgået et hospitalsbesøg eller flere for den sags skyld, hvis de havde skiftet over til en e cig i tide. Nu ved jeg godt, at den elektriske cigaret først er stormet frem på markedet inden for de sidste par år, men hvis du ikke er skiftet over til den endnu, så kommer du selv til at lide den smertefulde skæbne at skulle bruge ufatteligt mange timer på et hospital, fordi din krop bare ikke fungerer optimalt efter mange års rygning.

 

Så hvis du gerne vil have et langt liv, og du gerne vil have nogle ekstra år til at se din kære og dine børn, så bør du nu måske overveje, om det ikke er på tide at gøre noget ved den pokkers rygning, og måske i den sammenhæng skifte over til en e cig. For hvis du laver et skifte, så kommer du nemlig ikke til at udsætte din krop for skadelige stoffer, som dræber dig alt for ung. Men du kommer stadig til at kunne pleje dine rygevaner, som du sikkert har svært ved at komme af med. Så du kan fortsætte med at ryge på noget, samtidig med at du ikke udsætter dig selv eller andre for fare. Går du med dit barn i en bæresele, slynge eller vikle, så vil jeg ikke anbefale at du går og damper samtidig.

smykker og motion

Og det er jo den mest optimale løsning, i hvert fald på papiret. Spørgsmålet er så, om du er klar til at skifte over til en e cig, eller om du er ligeglad med at leve de ekstra år og undgå den smertefulde død, som det kommer til at være, hvis du dør på grund af en lungesygdom eller lignende, der er forårsaget at rygning. Hvis du er ligeglad, så skal du bare lukke ned for denne artikel nu, for så er den ikke relevant for dig. Den er relevant for dig, som gerne vil gøre en forskel for dig selv, som det helt sikkert er muligt at gøre, blandt andet med hjælp fra et e-damprør.

Hjælp dig selv med et E damprør

Hvis du er den type, som kan finde ud af at tage en kold tyrker, og slet ikke være afhængig af nogen form for cigaretter, så vil det jo klart være at foretrække. Det siger sig selv. Men hvis du ikke kan gøre det, så er der altså en stor og gylden mulighed i en e cig, som du helt sikkert ikke skal gå glip af, hvis du gerne vil leve godt og længere i sidste ende.

This entry was posted in Diverse and tagged , , , . Bookmark the permalink.