Kan man cykle med en bæresele?

Eksempel på en cykelstol, som bør bruges i stedet for en bæreseleEt stigende antal forældre bruger slynger, vikler og bæreseler til at transportere deres nyfødte babyer og spædbørn, og nyde fordelene ved tæt fysisk kontakt, samtidig med at de kan gå overalt uden at tage en barnevogn eller buggy. Det var derfor uundgåeligt, at der for nylig var en debat om familie cykling på en større Facebook gruppe EUVoices. Her var der en som spurgte “Kan jeg cykle med min baby i en bæresele?” For at hjælpe forældre med de retlige og sikkerhedsmæssige konsekvenser, har jeg skrevet denne artikel. Det betyder ikke, at støtter de forældre, der cykler med deres baby, mens de bruger en bæresele, slynge eller strækvikle. Men lad os få slået det fast en gang for alle. NEJ det er ikke en god ide, eller lovligt at cykle med en baby i bæreseler, slynger eller vikler! Selvom det måske føles helt naturligt, og man selv syntes at barnet sidder lige så sikkert i sin bære sele, som i en cykel stol, så er det altså ikke en god ide. Det giver ikke samme balance og sikkerhed som en rigtig cykelstol gør.

Læs mere: Hvorfor benytte en bære sele til dit barn?

Hvornår må jeg så bruge en cykelstol til mit barn?

Der er faktisk ingen regner i loven, om hvornår du må transportere dit barn i en cykelstol. Dog skal barnet være stort nok til at kunne sidde selvstændig og forsvarligt i cykelstolen. Dette er typisk først omkring 9 måneders alderen. Det betyder også at man faktisk ikke kan have et spædbarn eller nyfødt med, når man er ude og cykle.

Hvorfor bruge en bæresele

Når du så ikke må cykle med dit barn, er der så andre grunde til overhoved at bruge en bæresele, vikle eller slynge? Ja masser, hvis du spørger mig. Som far til 2, har jeg flere gange haft fornøjelse af at gå rundt med mit barn i en bæresele. Bæreseler er efter min mening, noget af det bedste babyudstyr du kan købe. Har du selv børn, så ved du hvor rolig barnet ofte bliver når du tager det op, og går rundt med det. En af grundene til dette, er at barnet er mere trygt når han eller hun, kan mærke sine forældres nærhed. Er det tale om helt små børn, så er det også vigtigt at de kan se ens mor eller far, og de den første måneds tid er dette et problem. Nyfødte har nemlig et meget begrænset synsfelt i starten, og kan ikke se ret langt. Derfor er det en god ide at bære rundt på dem, da dette gør dem ekstra trygge. Men man bliver jo ret hurtigt træt i armene, og man har ikke mulighed for at foretage sig meget andet, når man bære rundt på dem. Disse problemer løser en god bæresele. Så er det ikke længere tungt at bære på barnet, og du har samtidig dine hænder fri. Det gør at du har mulighed for at lave alle mulige andre ting, mens du bære rundt på den lille (bortset fra at cykle).

Læs mere: Test af populære bæreseler

Så selvom du ikke må benytte en bæresele når du er ude og cykle, så er der alligevel mange fordele ved en sådan, og sikkert også en af grundene til at bæreseler er enormt populære i disse dage. Personligt kan jeg anbefale en Ergobaby 360 four position, da det efter min mening (og i mange test), er det bedste du kan få. Den er ikke den billigste, og koster ofte lidt over 1000 kroner, men den er bestemt mer prisen værd, i forhold til f.eks. en Childhome til 500 kroner. Har du en lille ny, så tag og i det mindste overvej at prøve en sådan bæresele, slynge eller strækvikle.

Posted in Diverse | Kommentarer lukket til Kan man cykle med en bæresele?

Vælg den rigtige ring klokke

At vælge en god ring klokke kan være lidt af en opgave. Især hvis man er ude efter noget mere end blot den klassiske ringklokke til cykler. Normalt når man køber en ny cykel, så kommer den med en standard ringe klokke. For mange er dette en fin nok løsning. Men mange af os ønsker ofte lidt mere. Enten en bestemt lyd i klokken, eller også et unik og anderledes design på den. En ring klokke skalk gerne følge ens personlige stil, lidt lige som da jeg i går aftes kom hjem til konen med nogle billige smykker jeg havde købt på loppemarked, jeg syntes selv de var rigtig pæne, og temmelig billige i forhold til kvaliteten. Problemet var bare disse smykker slet ikke passede til hendes stil. Det er præcis det samme når der skal købes nyt udstyr til cyklen. Flere gange har min kone købt en eller anden cykel gadget til mig, hvor jeg pænt har måtte takke hende for den, for blot enten at bytte den eller også ligger den og samler støv i kælderen. Det kan nemlig være lidt besværligt at finde ens personlige stil. Så er det lige meget om vi taler tilbehør til cykler, smykker, møbler eller hvilken som helt anden ting. Det skal være et design som modtageren eller brugeren kan lide. Men for at komme tilbage til cykel klokker, hvilke muligheder har man faktisk hvis man ikke lige ønsker en almindelige ringklokke til sin bike? Lad os prøve at kigge på et par forskellige modeller inden for ring klokker til cykler.

Simpel forkromet ringe klokke - skinner næsten lige så meget som de billige smykker jeg købte til konen i går.
Flot og simpel ringe klokke i chrome.

An lidt anderledes model af en chrome ringe klokke til cykler.
En anden type mode af ringe klokke i chrome.

Sort klokke til at ringe med.
Fed sort ringklokke til din sorte mountainbike

Båt horn - et sjovt alternativ til en almindelige ringe klokke
Et lidt sjovere bud på en ringe klokke, kan ikke undgå at give lidt ekstra opmærksomhed.

Som i kan se, så er der mange forskellige muligheder når det kommer til valg af ringe klokker, alt lige fra flotte skinnende klokker i chrome, til matte og diskete klokker, til de lidt mere sjove. Husk dog på at når du vælger en ny ringklokke, så er det vigtigt at den kan larme højt nok til faktisk at være brugbar, så det ikke ender med blot at blive en ekstra form for udsmykning på din cykel. En ringe klokke skal være funktionel og ikke blot til pynt.

Posted in Diverse | Kommentarer lukket til Vælg den rigtige ring klokke

Nyt tag på dit cykel skur

untitledSer taget på dit gamle cykel skur slidt og brugt ud? Så kan det måske være en rigtig god ide at få lagt et nyt tag. Normalt er det at få lagt et nyt tag jo en ret dyr fornøjelse. Priserne på et kvalitets tegltag, skiftertag, eternittag og den slags er jo normalt tårnhøje, og kan nemt løbe op i 2-300.000 kroner. Heldigvis er prisen for et tag til et cykelskur jo en helt anden. For det første fordi der skal bruges betydelig færre materialer. Derudover er det sjældent nødvendigt at leje og opstille stillads, samt arbejdstiden er jo meget mindre.
Men hvad kræver det for at ligge et nyt tag på sit cykel skur? Det prøver vi at se lidt nærmere på her i artiklen.

Valg af materialer

Noget af det første man skal gøre, er at beslutte sig for hvilket materiale der skal bruges. Ønsker man at holde prisen helt i bund, så kan købe nogle bølgeplader i klar plast til omkring 30 kroner per m2. Det er jo en pris hvor alle kan være med. Derudover kommer så omkring 300 kroner i montage skruer og monteringsskiver. Så for under 1.000 kroner har du alt du skal bruge for at få lagt et nyt tag på dit cykelskur. Vil man have noget som er en smule mere elegant, så kunne man vælge sortglaseret tegl til en pris på omkring 500 kroner per m2, eller de klassiske teglsten til omkring 300 kroner per m2. Så ved et projekt som dette, er det ikke materielle prisen, som bør holde en tilbage.

Gør det selv eller lej en prof

Det næste problem, er så hvem der skal udføre opgaven. At ligge et tag på et cykel skur, kræver ikke de store færdigheder, så har man blot en smule snilde, er det noget som langt de fleste kan klare. Da man ikke er oppe i en særlig stor højde, så kan det meste af arbejdet udføres på et rulle stillads eller en almindelige stige.
Er man der imod typen med 10 tommelfinger som ikke kan slå et søm i, uden at knække hammeren, så kan man overveje at leje en professionel tømrer til jobbet. Et tag som dette vil han typisk kunne ligge på omkring 2 timer, så vi snakker her en arbejdsløn på maks 1.000-1.300 kroner. Bor man i Jylland, kan man ofte spare momsen imod et par kolde øl, mens jobbet udføres. Her er et eksempel på et nyt tag udført af en prof.

Vedligeholdelse

Vælger man den helt billige løsning med et gennemsnitligt plastik tag, så bør man være forberedt på at der kan være en del arbejde med vedligeholdelse. Ulempen ved denne tagtype, er at man hurtigt ser alger, grene og blade som samler sig på taget. Et tegltag i god kvalitet, kræver derimod noget mindre vedligeholdelse, og da det område taget skal ligges på ofte er ret lille, så kan det være en god ide, ikke at spare penge på materialer og så i stedet for overveje at udføre arbejdet selv. På den måde kan du få et nyt tag, som både er pænt men også samtidigt temmelig billigt.

Eksempel på et nyt tag på sit cykelskur - it's time to replace your roof


Posted in Diverse | Kommentarer lukket til Nyt tag på dit cykel skur

At holde varmen på cyklen

Briketter på tilbud eller billig brænde, det handler om altid at finde de bedste priser på nettet når man skal købe brændsel i træ.I disse kolde tider kan det være rigtigt svært at holde varmen, når man er ude og cykle. Så der gælder ofte om lige at yde den tak ekstra på cyklen, eller at klæde sig varmt på.
Det samme gør sig gældende hjemme i de fleste danske stuer, hvor folk har travlt med at få fat i noget billig brænde eller briketter, til pejsen eller brændeovnen, for at holde kulden ude.

Men hvad er lige de bedste råd til at holde sig varm på en kold vinter dag? Man kan klare det på 3 måder.

1. Den første måde er ved at bevæge sig nok. Når man laver fysik aktivitet brænder man ekstra kalorier af, og mange af disse omsættes til varme, så med mindre det er mange minus grader ude, er det at røre sig en gode måde at få varmen på, det kan evt. være ved at cykle lidt hurtigere.

2. Den anden måde er at klæde sig rigtigt på. Med den rette påklædning fryser man ikke lige meget hvilket vejr der er. Dette gælder hvad enten man er ude eller inde.
Så har vi den 3. måde at holde varmen på nemlig ved at få den rigtige temperatur der hvor man befinder sig. Er man ude og cykle kan dette ikke altid lade sig gøre man sidder man og fryser hjemme i sin stue kan det være en ide at anskaffe en god brændeovn og noget billig brænde eller briketter til at holde temperaturen oppe. Har kan man ofte finde noget rest træ som kan bruges som brænde, man skal blot være opmærksom på at træet ikke er malet eller imprægneret på nogen måde. Ellers er det ofte muligt at finde billig briketter hos mange af de lokale byggecentre som også giver en rigtig god varme når de brændes. Dog er det næsten altid billige hvis man selv har noget gammelt træ liggende der kan bruges til brænde.

Er det mest ude at man fryser kan et ganske almindeligt sæt skiundertøj være en rigtig god måde at holde varmen på, især hvis man rører sig bare en lille smule skal der ret meget til før man begynder at fryse. husk også et par kvalitets handsker og en hue så er man klar til det meste som det danske efterår kaster efter en.

Der er et gammelt ordsprog der siger at hvis dine fødder er kolde, så bør du tage en hat eller hue på. “Når man bliver for varm, tage man den af et stykke tid. Når du får det alt for koldt, på med den igen.”

Det kan også være en god ide med flere lag tøj, luft leder ikke kulde specielt godt, så hvis man har masser af luft i mellem de forskellige stykker tøj, så isolere det faktisk også rigtigt godt.

Husk også handsker eller vanter, især når man cykler, så kommer der masser af luft over fingrene og hænderne, så kan det være en rigtig god ide med handsker, eller kommer man meget hurtigt til at få kolde fingere, og så er der lige pludselig ikke spor behageligt at cykle ude.

Beskyt dine tæer godt, siger de kloge.. Derfor er det vigtigt lige at få et par gode uld sokker på inden man tager ud af døren, for fryser man først fødderne, så vare det ikke længe inden hele kroppen fryser.

Technology for making a home a safer place to live in by Brænde. Alt om bæreseler og cykelstoleVil man være sikker på ikke at fryse, så er det nu ofte rarest blot at sidde med en god bog foran sin brænde ovn, og så på at flammerne langsomt æder ens briketter mens varmen strømmer ud over en. Pas på med ild i hjemmet, den seneste undersøgelse fra USA – Technologies that reduce the risk of fires – viser at der stadig opstår flere og flere brænde i hjemmet, der skyldes brændeovne eller pejse.

Kilder:

Posted in Diverse | Kommentarer lukket til At holde varmen på cyklen

At vælge den rigtige cykel

At vælge den rigtige cykel, der passer til dine behov og livsstil er meget vigtigt, hvis du planlægger at bruge nogen tid på alle på cyklen. Alt for mange mennesker hovedet ud til deres lokale discountbutik og pickup billigste cykel, de kan finde, og så undrer de bare ikke kan lide ridning. Hvis de havde købt en cykel, der var perfekt til deres behov, ville cykel ridning være sjovt, ikke ondt og cyklen vil være nyttig for mange år fremover. At vælge den forkerte cykel vil betyde, at det sidder i din garage, og kan blive trukket ud en gang om året, og så til sidst bliver solgt til din garage salg.

Når du begynder shopping for en cykel, tage råd, at du lærer fra fagfolk samt gode råd, som du finder på internettet. I dagens vanskelige økonomi, er det vigtigt at bruge dine penge fornuftigt, så forskning er nøglen til at finde den rigtige cykel. Beslut først, hvor du kommer til at kører på cyklen. Hvis det er på ujævnt terræn, vælge en mountain bike, men for at køre kun på fortovet, en vej cykel får. Når du har besluttet på den type cykel, så sørg for at vælge den rigtige størrelse. Dette er et afgørende skridt og vil betyde forskellen mellem komfortable ridning og være i smerte, mens ridning.

For dimensionering, komme på cyklen og mens stående, overrøret af cyklen skal være omkring 1-2 tommer fra din skridtet. Må ikke beslutte baseret på, hvor sædet er så det kan justeres. For kvinder cykler, der ikke har et lige overrør, sidde på sædet, og juster det, så benet er næsten helt ud når de er på bunden af ​​pedalen. Du vil have en meget lille bøje i knæet. Alt for mange mennesker tror, ​​at de bør være i stand til at sidde på sædet og få deres fødder på jorden. Det er simpelthen ikke sandt. Se mere her på siden

Nu skal du beslutte, om dit budget og hvilken type materiale, du ønsker cyklen skal foretages fra. Cykler kan købes med en række forskellige typer af metaller fra stål og aluminium til mere avancerede metaller som kulfiber og titanium, hvor sidstnævnte er dyrere. For amatør ryttere, er mindre dyre metaller fint, men for de mere seriøs omkring sporten, mere bruger og købe en cykel lavet af lettere og stærkere materialer.

Det vigtigste når man vælger cykel er prisen, skal du blot bruge din cykel til at køre til bageren hver morgen som ligger 2 km væk er det måske spild at bruge mere end 2.000 kroner på en cykel. Dyrker du derimod cykel sport, Triathlon eller bare elsker at bruge flere timer om dagen ude på din cykel er det vigtigt at du køber en i god kvalitet som passer til din sport. En sådan professionel cykel kan nemt kost 20-30.000 kroner så inden man kaster sig ud i det og køber en cykel i den prisklasse skal man virkelig vide hvad man gerne vil. Evt. kan man vælge at finde en sponsor som kan betale en del af cyklen, dette kræver dog ofte at man stiller op i flere konkurrencer hvert år så din sponsor bliver viser til så mange mennesker som muligt. Jo bedre du er og jo mere du deltager i, jo nemmere vil det være at finde en sponsor. F.eks. blev jeg sidste år sponsoreret af Targit business intelligece systems (BI systems), som sælger avancerede business intelligence systemer til både større virksomheder.

Posted in Diverse | Kommentarer lukket til At vælge den rigtige cykel

5 måder at vælge en BMX cykel på

baby oil fra med 24
Denne blog er sponsoreret af Parfumer og Bio Oil fra med24.dk

Der er flere måder at vælge den rigtige BMX cykel for dig. Hvad jeg vil diskutere, har er de top fem.

1. BMX Cross

Cykel motocross, også kendt som BMX, blev oprindeligt udviklet til at involverede cykler på en grusvej. BMX cykler er velkendte motorcykel parodiere og har været i cykling branchen i over 40 år. Nylige fremskridt inden for cykling teknologi har banet vejen for stærkere og mere robuste BMX rammer, der er tilladt for mere alsidighed. De er almindeligt featured på sportsbegivenheder, hvor folk rent faktisk kan se luftfotos udstillinger, tricks og stunts, der stopper eller tryllebinde sit publikum. Du er nødt til at købe en cykel afhængigt af hvordan og hvor du vil ride din motorcykel.

2. Vælge det rigtige stel.

BMX cykler var de oprindelige made ​​- for-the- snavs racercykler. De er bygget til fart dermed knobby dæk, der i høj grad forbedrer trækkraft. Andre træk ved snavs cykler omfatter baghånd lineære pull bremser, 36 talte, 20 tommer hjul og opretstående cykelstyr. De fleste BMX cykel rammer er fremstillet af stål eller aluminium. BMX cyklestel, der er lavet af stål er billigere, men vejer mere. På den anden side, et aluminium BMX stel eller ramme er mere let, men dyrere. Der er stel, der er “mini ” nok til at passe børnene i alderen fire og seks, mens der er også junior BMX cykel rammer, der er lidt større og anbefales til otte -til- ni ryttere. Ekspert BMX stel er for ældre børn og PRO BMX frames rumme cyklister, der er ældre.

3. Stunts med freestyle BMX

Freestyle BMX frames er tungere og Feature endda træde til ridning på fortovet eller indendørs. Dette er stort set den BMX cykel rammen af ​​valg for folk, der hellere vil udføre tricks i luften og stunts end gå væddeløb på grusvej.

4. Hop og luft acrobatik

Hvis du ønsker at vide, hvad luftbårne betyder, så er du nødt til at købe en skidt jumper BMX frames. Disse typer har 48 talte hjul og knobby dæk, som tillader en bæredygtig form, hold, mens springning. Den BMX ramme og aksler, der anvendes i Dig bestemt type BMX cykel er mere robuste end klassiske dem.

5. Glem ikke dit tilbehør

Af indlysende grunde, vil du ikke få lov til at ride din cykel, medmindre du har de nødvendige tilbehør som albue -og knæbeskyttere, ridning handsker og en hjelm. Disse er ting, der er must-haves, som du ikke bør risikere dit liv, fordi du ikke kan returnere det så. For at undgå at få deklasserede BMX frames, skal du købe din cykel rammer, redskaber og udstyr på certificerede cykel butikker. For at spare mere, kan du vente til slutningen af året, og købe en BMX dengang.

Reklame: Hvorfor bruge Bio Oil? Bio Oil er et natur produkt som plejer huden, hjælper mod tør hud, fjerner ar og holder huden sund. Bio Oil kan bruges af alle og indeholder ingen kunstige kemikalier eller tilsætningsstoffer. Ønsker du mere information om bio oil eller helse produkter kan du finde alt her på www.med24.dk/hudpleje/

Posted in Diverse | Kommentarer lukket til 5 måder at vælge en BMX cykel på

Bruger du kostilskud til din træning

Der er efterhånden rigtig mange mennesker, der er begyndt at træne. Og mange af dem er samtidig begyndt at benytte sig af kosttilskud, som et tilskud til deres normale kost. Det gør man normalt af den simple grund, at man får nogle ekstra ting i sine tilskud, som man måske ikke får i sin normale kost. Det kan eksempelvis være tillokkende at benytte sig af proteinpulver, som bare er en form for kosttilskud, hvis man ikke føler, at man får nok med proteiner i sin kost til daglig. Det er grunden til, at man måske vil have et tilskud til sin kost, så man kommer op på den rette mængde.
Kosttilskud og proteinpulver

Men er det egentlig nødvendigt for alle dem, der benytter sig af kosttilskud? Har de overhovedet brug for det? Det er der rigtig mange eksperter, som har udtalt om, og en af dem er jeg ganske enig med. Hun har udtalt sig om proteinpulver, og jeg synes personligt, at hun rammer hovedet på sømmet. For vi danskere får i forvejen utroligt mange proteiner i vores kost til daglig, og derfor er der slet ingen grund til, at vi tilfører ekstra protein til os selv, da vi ikke behøver at få ekstra.

Og hvad er det så for en kost, som indeholder alt det her protein, som vi i forvejen spiser? Jo, det er for eksempel kød. Og vi spiser jo kød hele tiden, hver eneste dag. Der går næsten ikke en dag, hvor en almindelig dansker ikke spiser kød. Selvfølgelig, hvis du er vegetar, så er du måske i mangel på proteiner. Men som en normal dansker, der har en gennemsnitlig kost, så mangler du ikke nogen proteiner, og hvis du kan identificere dig med det, så er du ikke en af dem, som behøver at benytte dig af eksempelvis proteinpulver.

Men proteinpulver er bare et af de mange kosttilskud, som der bliver langet over disken hver eneste dag. Der bliver brugt flere millioner af kroner på kosttilskud hver eneste år, og det er altså bare herhjemme i Danmark. Men prøv at tænk over, hvor mange penge der egentlig kunne være sparret, hvis alle de personer, som ikke har behov for at benytte sig af det, stoppede med at købe det. De ville kunne spare så ufattelig mange penge hvert eneste år, som de kunne bruge til så mange andre ting. Rejse, tøj, gaver eller hvad man nu lige kunne have lyst til.

Jeg vil i hvert fald anbefale dig at tjekke op på, om du overhovedet har brug for kosttilskud. Har du ikke det, så er det jo utrolig dumt at gå ud og bruge mange penge på det hver eneste måned. Så gem i stedet pengene, og brug det på noget, som vil gavne dig. Det kunne være, at du i stedet for kosttilskud, måske kunne købe lidt sjovere kost, som kunne gøre maden lidt mere spændende for dig og din familie. Det ville dine børn og din kæreste i hvert fald sætte pris på, og du ville også selv blive glad for det.

Kilder:
http://www.billigprotein.net

Posted in Diverse | Tagged , , , | Kommentarer lukket til Bruger du kostilskud til din træning

Motion og cykling når man bruger e cig

E cig – vi kender alle ordsproget med, at et æble om dagen holder doktoren borte. Det samme ordsprog kunne man meget let forandre en lille smule, så det kom til at hedde “En e cig om dagen holder doktoren borte”. For der er ikke nogen tvivl om, at rygning medfører sygdomme. Og nogle gange er det så skadelige sygdomme, at de ikke står til at kurere, og dermed er der også rigtig mange mennesker, som dør i en alt for tidlig alder, fordi de har været rygere, og dermed udsat deres egne kroppe for en masse skadelige giftstoffer.

Som motionist kan jeg  holde formen med e cig

Derfor har jeg valgt at lave ordsproget om, så det nu inkluderer en e cig i stedet for et æble. For der er rigtig mange mennesker, som ville kunne have undgået et hospitalsbesøg eller flere for den sags skyld, hvis de havde skiftet over til en e cig i tide. Nu ved jeg godt, at den elektriske cigaret først er stormet frem på markedet inden for de sidste par år, men hvis du ikke er skiftet over til den endnu, så kommer du selv til at lide den smertefulde skæbne at skulle bruge ufatteligt mange timer på et hospital, fordi din krop bare ikke fungerer optimalt efter mange års rygning.

 

Så hvis du gerne vil have et langt liv, og du gerne vil have nogle ekstra år til at se din kære og dine børn, så bør du nu måske overveje, om det ikke er på tide at gøre noget ved den pokkers rygning, og måske i den sammenhæng skifte over til en e cig. For hvis du laver et skifte, så kommer du nemlig ikke til at udsætte din krop for skadelige stoffer, som dræber dig alt for ung. Men du kommer stadig til at kunne pleje dine rygevaner, som du sikkert har svært ved at komme af med. Så du kan fortsætte med at ryge på noget, samtidig med at du ikke udsætter dig selv eller andre for fare. Går du med dit barn i en bæresele, slynge eller vikle, så vil jeg ikke anbefale at du går og damper samtidig.

smykker og motion

Og det er jo den mest optimale løsning, i hvert fald på papiret. Spørgsmålet er så, om du er klar til at skifte over til en e cig, eller om du er ligeglad med at leve de ekstra år og undgå den smertefulde død, som det kommer til at være, hvis du dør på grund af en lungesygdom eller lignende, der er forårsaget at rygning. Hvis du er ligeglad, så skal du bare lukke ned for denne artikel nu, for så er den ikke relevant for dig. Den er relevant for dig, som gerne vil gøre en forskel for dig selv, som det helt sikkert er muligt at gøre, blandt andet med hjælp fra et e-damprør.

Hjælp dig selv med et E damprør

Hvis du er den type, som kan finde ud af at tage en kold tyrker, og slet ikke være afhængig af nogen form for cigaretter, så vil det jo klart være at foretrække. Det siger sig selv. Men hvis du ikke kan gøre det, så er der altså en stor og gylden mulighed i en e cig, som du helt sikkert ikke skal gå glip af, hvis du gerne vil leve godt og længere i sidste ende.

Posted in Diverse | Tagged , , , | Kommentarer lukket til Motion og cykling når man bruger e cig

Cyklister og Regaine

cykelhjelm til barn i bæreseleHårtab er normalt ikke noget man taler meget om, det påvirker folk meget forskellige, for nogle er det en naturlig ting for andre en katastrofe. For mange mænd er deres frisure eller hår generelt, en stor del af deres indentitet og når håret betynder at forsvinde kan det give store psykiske problemer for nogle. Hårtab skyldes hovedsagligt generne, men også faktorer som kost og stress spiller en del ind. Derudover har det meget at sige hvad man ellers laver. Lidt lige som når du er ude og cykle med din baby i en cykelstol, eller går hjemme med ham eller hende i sin bæresele. Det er vigtigt at man vælger den rigtige løsning.

Mangle der benytter cykler i timevis hver uge oplever ofte hårtab af større eller mindre grad pga. slidtage mellem cykelhjem og håret. Især hvis man i forvejen har tilbøjelighed til hårtab kan dette problem blive forværret. Heldigvis betyder det ikke at man skal droppe cykelhjelmen eller helt stoppe med at cykel. Løsningen hedder Regaine Forte og er et produkt målrettet mænd med hårtab hos både mænd og kvinder. Andre tilsvarende produker fra med24 er parfumer og bio-oil.

Læs om: Sådan finder du den rigtige cykelhjelm

Fra Wikipedia: Regaine Forte er et potent direkte virkende perifer vasodilatator (vasodilatorer), der reducerer den perifere modstand og medfører et fald i blodtrykket. Regaine anvendes til behandling af svær hypertension og til lokalbehandling (genvækst) i androgen alopeci hos mænd og kvinder og stabilisering af hårtab hos patienter med androgen alopeci. Regaine Forte er en oralt effektiv direkte virkende perifer vasodilatator der reducerer forhøjet systolisk og diastolisk blodtryk ved at sænke perifer vaskulær modstand. Regaine Forte også anvendes topisk til behandling af androgen alopeci. Mikrocirkulatoriske blodgennemstrømningen i dyr er forbedret eller opretholdes i alle systemiske vaskulære senge. I mennesket, underarm og renal vaskulær modstand tilbagegang, underarm blodgennemstrømningen øges, mens renal blodgennemstrømning og glomerulære filtrationsrate bevares. Den fremherskende site af Regaine Forte handling er arteriel. Venodilation forekommer ikke med minoxidil, og således, postural hypotension er usædvanligt med sin administration. Den antihypertensive aktivitet Regaine Forte skyldes dens sulfat metabolit, Regaine Forte sulfat.

Eller sagt på en anden måde, Regaine er et middel der kan gøre du beholder din hårvækst eller forbedre den skaderne hvis man er begyndt at miste det, enten af sig selv eller ved overdreven brug af cykelhjelm.

Posted in Diverse | Kommentarer lukket til Cyklister og Regaine